top of page

Wedstrijden

Dressurproeven wedstrijd 28 december 2022!
Dressuurproeven wedstrijd 3 januari 2020!
Dressuurproeven wedstrijd 9 november 2019!
Definitieve startlijst springwedstrijd 6 juli 2019!

Beste allemaal,

 

Hierbij de defintieve startlijst voor de springwedstrijd. Let er op dat de tijden richttijden zijn, het kan dus een beetje in- of uitlopen. Klopt er iets niet, geef het dan even door! 

 

Heb je nog niet betaald voor de wedstrijd, zorg dan dat het bedrag, €12,-, voor zaterdag op de rekening staat.

 

Er worden tijdens de wedstrijd foto's gemaakt, Deze zetten we in een link op de site. Wil je niet op de foto en heb je dat nog niet doorgegeven, laat het dan even weten.

 

We wensen jullie allemaal heel veel plezier en succes!

 

Team Stal Eikelboom

 

Definitieve startlijst

Voorlopige indeling springwedstrijd 6 juli 2019!

Beste allemaal,

 

Hieronder staat de voorlopige indeling van de springwedstrijd van zaterdag 6 juli. Let er op dat dit de voorlopige indeling is, de tijden kunnen dus nog veranderen! Ben je vergeten om je op te geven en wil je nog meedoen, geef je dan zo snel mogelijk op!  

 

Tijdens de springwedstrijd is het belangrijk dat je ongeveer een kwartier voordat je parcours moet gaan lopen aanwezig bent. Er wordt maar één keer per categorie parcours gelopen, dus zorg dat je erbij bent! Daarna start iedereen op volgorde.

De klassen 80 en 70 cm worden op tijd gereden en met barrage als je een foutloos parcours hebt en een voldoende voor stijl.

 

De klassen 20 tot en met 60 worden alleen op stijl gereden (dit wil zeggen dat er eerst wordt gekeken hoeveel strafpunten je hebt door weigeringen of gevallen balken en daarna wordt er gekeken naar de cijfers die je hebt gekregen voor je stijl).

 

De prijsuitreikingen vinden plaats na afloop van iedere categorie.

 

De officiële wedstrijdkleding bestaat uit een witte rijbroek met een witte blouse en een zwart jasje en een witte stropdas of plastron. Nu hebben de meesten van jullie dit natuurlijk niet in de kast liggen, dus moet je een beetje creatief te werk gaan. Een polo of bloesje met kraag onder een effen trui staat ook netjes. Let erop dat de kleding niet te wijd zit, zodat de jury ook goed je houding en zit kan beoordelen en dat het niet afleidt, dus niet te bonte prints of te diep uitgesneden decolletés. Zorg er ook voor de je je laarzen netjes gepoetst hebt. Je maakt ze extra mooi glimmend met wat slaolie of door een babydoekje eroverheen te halen.

 

Mochten jullie nog vragen hebben, horen we ze graag!

 

We wensen jullie allemaal alvast heel veel succes en plezier!

 

Team Stal Eikelboom

 

Voorlopige indeling springwedstrijd

bottom of page